2020. június 15.

Öregdiák-felmérés - PIÁRHÁLÓ

 

A Magyar Piarista Diákszövetség (MPDSZ) a teljes, magyar, piarista iskolákba járt öregdiák közösség megszólítását és összekapcsolását tervezi egy „piarista közösségi médiaként” működő online platform fejlesztésével. Ezzel kapcsolatban előzetes, átfogó felmérést készít a célcsoport körében.

PiárHáló néven indítaná el modern közösségi platformját a Magyar Piarista Diákszövetség, amelynek elsődleges célja a magyarországi piarista öregdiákok aktív módon és minél több ponton történő összekapcsolása, az őket érintő  közösségi élet fejlesztése,  élővé tétele. Az MPDSZ e kezdeményezésével mobilizálni szeretné mindazt a kapcsolati, bizalmi, privát, közösségi és üzleti tőkét, amelyet egy egész életet meghatározó hitbéli, erkölcsi és szellemi nevelés alapozott meg az Alma maternek köszönhetően.

A jelenleg fejlesztés alatt álló, zárt rendszerhez bármely magyar piarista iskolában tanult öregdiák csatlakozhat majd MPDSZ-tagsági státusz nélkül, ingyen és kötelezettség mentesen. A megadott adatokat üzemeltetőként kizárólag csak az MPDSZ kezeli a megfelelő GDPR-szabályok szerint.

Ezúton kérjük, hogy amennyiben piarista öregdiák, válaszoljon az hiperlinken elérhető MEGALAPOZÓ FELMÉRÉS kérdéseire, amellyel segíti az MPDSZ előkészítő munkáját! Egyben kérjük, hogy ezt a felhívást juttassa el az összes piarista öregdiák ismerőséhez, a piarista nagycsalád közösségeihez!

A kérdőív kitöltésének határideje: 2020. június 30.

 

Köszönjük ezúton is segítő közreműködését!

PIARISTA REND MAGYAR TARTOMÁNYA

 

Aktuális hírek

Események

március
28
csütörtök

Tavaszi szünet

29
péntek

Tavaszi szünet

31
vasárnap

Húsvétvasárnap

KM napja

április
01
hétfő

Tavaszi szünet

Minden jog fenntartva © 2024

Design by alphapro.hu

Adatkezelési tájékoztató Impresszum