Aktualitások (márc. 16., délután)

Kedves Fiúk! Kedves Szülők!

Az iskolában a tanárokkal folyamatosan dolgozunk a digitálisan támogatott otthoni tanulás megszervezésén. A következő időszakkal kapcsolatban az alábbiakat kérem:

1.      Az alábbi linken található kérdőív kitöltését minden diákunktól kérjük (a kérdőív az eszközellátottsággal és internethasználattal kapcsolatos) kedd 16.00-ig. Ebből tudjuk majd, hogy milyen pedagógiai módszereket alkalmazhatunk.

https://forms.gle/wMUekPy1ps3yqnmr5

2.      A digitális tanulás a Google Classroom keretrendszer segítségével zajlik majd. Ehhez szükség lesz minden diákunknak az iskolai google-fiókjára. A felhasználónevet és a jelszót már korábban kiosztottuk. Ha valakinek problémája van, a gimnazium@budapest.piarista.hu –ra írjon „google-belépés” tárggyal.

3.      Az első hétre – hogy ne essünk ki a ritmusból, igyekeztünk összeállítani könnyen elérhető feladatokat minden évfolyamnak. Kérek minden diákot, hogy a számára összeállított feladatokat végezze a héten, felelősen, egyéni ritmusban. A feladatok leírása innen érhető el:

https://drive.google.com/file/d/1VqLyfMcYXe4pjBpyLfNdLwWW_n0IA0s4/view?usp=sharing

               4.      A tanárkollégák várhatóan csütörtöktől folyamatosan fognak jelentkezni a  Google Classroom rendszeren keresztül feladatokkal.

5.      A héten a honlapon keresztül ajánlott napirendet teszünk közzé. Az első online követhető reggeli ima szerdán 08.45-n kezdődik.

6.      A 12. évfolyam esetében innentől kezdve alapvetően az érettségi felkészítésre koncentrálunk.

7    Kérem, hogy mindenki folyamatosan figyelje az iskolai e-mail címét, illetve az iskola honlapját.

8.     A kommunikációt a későbbiekben segítheti, ha követik a facebook.com/piargimn és a facebook.com/piaristak oldalt.

 

Üdvözlettel:
Horváth Bálint ig.

 

Részletek
Közzétéve: 2020.10.07.

Naptár
Aktuális | Kovetkező események

Design: Unicial Program: Florka