2020. április 28.

Meghívó a virtuális ballagásra

Szeretettel meghívjuk Önt a budapesti Piarista Gimnázium 2020-ban érettségiző évfolyamának virtuális ballagására, amely 2020. április 30-án (csütörtökön) 17 órától követhető ezen az oldalon.

A különleges járványügyi helyzet elmúltával szeretnénk egy hagyományos ballagást is rendezni, erről a későbbiekben adunk tájékoztatást. A ballagási meghívó pdf formátumban:  ballagas_2020_meghivo_bp_piar.pdf

Jókívánságaikat, gratulációikat, a ballagásról, annak megtekintéséről készített képeiket (szelfieiket) kérjük, hogy a ballagás eseményéhez létrehozott facebook-eseményben tegyék meg ezen az oldalon (katt)

A ballagás után a teljes anyag (beszédek, történetek, zenék) itt érhetők el.

Legoballagás

Milyen egy fiktív, tanítás előtti utolsó tanítási nap Szakács Zoltán tanár úr és családja elképzelése szerint? Nézzék meg ide kattintva a Szakács család által elképzelt helyzetekre berendezett nagyszerű logójelenteket:  legoballagas.pdf 

Ballagjunk otthonról!

A virtuális ballagás előtt szolidaritási ballagásra kért párakat a #piarinsta szerkesztősége, hogy ezzel is kifejezzék együttérzésüket a végzősökkel. Ballagjunk otthonról!

Szeretettel várjuk vasárnap 10 órakor a ballagók miséjére, amelynek élő közvetítése a Piarista Kápolnából ezen az oldalon lesz elérhető.

 

Aktuális hírek

Események

április
28
vasárnap

Diákmise 11. évf. (ministrál, olvas: 11.a, agapé: 11.b) - 9.00

29
hétfő

mérés_9_szm

30
kedd

mérés_8_tdk

május
01
szerda

Állami ünnep

02
csütörtök

mérés_9_tdk

Minden jog fenntartva © 2024

Design by alphapro.hu

Adatkezelési tájékoztató Impresszum