2019. október 25.

Fogadóórák

Tisztelt Szülők!

November 7-én alsós (7-9. évf.), november 14-én felsős (10-12. évf.) fogadóóra lesz.
Az alsós fogadóórára november 4-től, a felsős fogadóórára november 10-től lehet jelentkezni.
 
 
A fogadóóra program leírása innen letölthető.
 

A fogadásra jelentkezés menete

  1. A honlapra kell belépni a korábban kiküldött felhasználónévvel (ami a szülő az iskolának megadott e-mail címe) és jelszóval. Ha valaki elfelejtette a jelszavát, a jelszóemlékeztető segítségével adhat meg új jelszót. Ha ennek ellenére nem sikerül belépni, legyenek szívesek a gimnazium@budapest.piarista.hu e-mail címre írni (szülői e-mail cím, a diák neve, osztálya, OM-azonosítója).

    Az Ön felhasználóneve: #user#
  1. A jobb felső sarokban a „Fogadóórák” feliratra kell kattintani.

    Az alsós fogadóórára novemer 4-től, a felsős fogadóórákra november 10-től lehet jelentkezni. Minden kérdés (netán hiba) esetén e-mailt kérünk, telefonon nem tudunk segíteni.

  2. Az aktuális fogadóórák dátumánál A tanár neve alatt a "Szabad időpontok" linkre kattintva, vagy alatta a gyermeket kiválasztva nyílik le a lista. Több idejáró testvér esetén gyermekenként külön kell időpontokat foglalni. Érdemes minden meglátogatni kívánt tanár időpontját lenyitni, s utána kiválasztani a megfelelő időpontokat.

    A listában látszanak a szabad és foglalt időpontok is. A szabad időpontkiválasztását követően TANÁRONKÉNT a "feliratkozom" gomb megnyomásával lehet rögzíteni. Ezt követően lehetőség van az időpont módosítására, vagy igény esetén, ha több időre lenne szükség, további még egy időpont foglalható. Két időpont foglalása esetén további lehetőség nincs, csak a foglalt időpontok törlése, utána újra lehet foglalni a szabad helyekre.

  3. A lefoglalt időpont(ok) mellett egy szemétkosár ikon van, ezzel lehet az időpontot törölni. A program a törléshez megerősítést kér, véletlen kattintással még nem törlődik azonnal.

  4. A listában azok az időpontok is látszódnak szürke sávban, amelyeket más tanárnál foglalt. Mivel ebben az időpontban épp ott lesz, így ezek az időpontok nem foglalhatóak. Az egeret az időpont fölé tartva kiírja, hogy mely tanárnál lett foglalva, itt is van lehetőség törlésre, nem kell az adott tanár listáját megkeresni.

  5. A máshol foglalt időpontok előtti és utáni időpont - amennyiben szabad - kék sávban jelenik meg, ezek szintén nem foglalhatóak, mivel két időpont között időre van szükség, hogy átérjen a másik terembe.

  6. Előfordulhat, hogy amíg a szabadnak látszó időpontokat kiválasztja valaki, addigra már más lefoglaltaazt az időpontot. Ilyenkor a rendszer a „Feliratkozom” gomb megnyomása után ezt jelzi.

  7. Amennyiben már jelentkezett időpontra, BELÉPVE (vagy esetleg: A FOGADÓÓRÁK OLDALRA LÉPVE) elsőként az "Aktív foglalások" listája lesz látható az egyes időpontokkal és információkkal, valamint lemondási lehetőséggel. Alatta pedig a tanárok listája. A tanár neve alatt ki van írva a tanított tárgy, melyet gyermeke tanul nála, van egy link a tanári adatlapjára, illetve jelzi a rendszer a foglaltság jelenlegi állását is.

  8. Időpont törlése, lemondás − Amennyiben látja, hogy egy időpont nem lesz jó, kérjük mondja le, hogy mások számára felszabaduljon. Köszönjük! Mind felül az aktív foglalások listájában, mind pedig a tanároknál a listában a foglalt időpontok mellett van törlési lehetőség. Amennyiben az adott időpont mégsem jó, a linkre kattintva lehet törölni.

  9. A fogadóóra napján már csak törölni lehet az időpontokat (hasonlóan az eddigi rendszerhez).

  10. Minden foglalás vagy lemondás esetén a rendszer automatikusan visszaigazolást küld e-mailben az aktív foglalási listával, így akár a levelet megnézve vagy a weboldalon is ellenőrizhető, hogy mikor melyik tanárhoz van időpontja.

  11. Segítséget a gimnazium@budapest.piarista.hu e-mail címen kaphat.

 

Tisztelettel:
Kormos Zoltán
igazgatóhelyettes

 

Aktuális hírek

Események

április
19
péntek

mérés_10_ttiny

20
szombat

Bérmálás ///// Kéktúra

21
vasárnap

Diákmise 7-8. évf. (ministrál, olvas: 8.a, agapé: 8.b) - 9.00

22
hétfő

nyelvi vizsga_10_1

koppenhágai diákok látogatása_a nyelvi vizsga részeként

Minden jog fenntartva © 2024

Design by alphapro.hu

Adatkezelési tájékoztató Impresszum