Országos röplabda- és kosárlabda-sikerek

Gratulálunk az iskolai röplabda-csapatnak és Szakács tanár úrnak! A röpisek 2023. április 15-én megnyerték a Diákolimpia országos döntőjét "zárt" kategóriában Debrecenben, illetve június 3-án a Katolikus Iskolák Diák Sportversenyen "nyitott" kategóriában Kiskunfélegyházán. 

A debreceni meccsek az iskola Youtube-csatornáján tekinthetőek meg: @PiaristaGimnaziumBp

A strandröpisek is remekeltek: Iskolánk több csapata és párosa is részt vett a május 27. és 29. között megrendezett Strandröplabda Diákolimpia Országos Döntőn. Nagyon szép eredmények születtek, amelyek közül a "B" kategóriás VI. korcsoportos csapatunké lett a legfényesebb. Ők, Fauszt Márk, Jakab Csaba, Kincses Tamás és Sárbogárdi András 12. évfolyamos diákok a végső győzelemig meg sem álltak, és a terem-aranyérem után a strandon is a dobogó legfelső fokára állhattak. Gratulálunk nekik és a többi résztvevőnek is! 

A kosárlabda-csapat sem tétlenkedett: "Nyitott" kategóriában a budapesti Diákolimpia döntőjében lettek a másodikok. Ezzel jogot szerezve az országos elődöntőre. A kosárcsapat IV. korcsoportos "zárt" budapesti Diákolimpia döntőjében végül aranyat szerzett. Gratulálunk a kosarasoknak és Horváth Péter tanár úrnak.

Aktuális hírek

Események

szeptember
29
péntek

Veszprémi kórustalálkozó

30
szombat

Veszprémi kórustalálkozó

október
01
vasárnap

Veszprémi kórustalálkozó

05
csütörtök

Lelkigyakorlat (7-10. évf.)

06
péntek

Lelkigyakorlat (7-10. évf.)

Minden jog fenntartva © 2023

Design by alphapro.hu

Adatkezelési tájékoztató Impresszum