Diákpatrocínium

November 23-án (pénteken) az ünnepi szentmise és műsor mellett diákoknak szóló programok és ebéd lesz...

Kedves Fiúk!

A „Diákpatrocínium” egy olyan program, amikor tanítás nélkül, kötetlenül szeretnénk ünnepelni mindenféle változatos programmal. Kérünk, hogy aktívan és segítőkészen vegyél részt a nap eseményeiben!

A nap programjait itt a honlapon látod.

09.00-10.00 ünnepi szentmise

10.15-11.00 ünnepi koncert (diákok, öregdiákok és tanárok)

11.15-12.00 közötti programok közül egyet-egyet választanod kell, és gmail-es email címről regisztrálnod is kell csütörtök 8.00-ig. Ha nem regisztrálsz, akkor beosztunk valamelyik programra, ahol még marad hely.

12.05-12.35 a Császárok Klubja döntője

 

Ezen a napon  -  a Császárok Klubja döntője után – mindenki itt ebédel. Mivel mindenki egyszerre ebédel majd, kérünk, hogy az asztalodnál ülve várd meg, míg megérkezik az étel. Az étkezés után az evőeszközöket szedjétek össze, de nem kell visszavinni a diákebédlőbe.

És az ebéd után, 14.00-tól röplabda meccset játszik csapatunk a TF Gyakorló Gimnázium ellen - szeretettel várunk mindenkit szurkolni!

 

Program -- a TELJES PROGRAMLISTA itt elérhető:

  diakpatrocinium_2018_programlista.pdf (103 kB)

A REGISZTRÁCIÓS FELÜLET kattintásra érhető el (a regisztrációhoz gmailes e-mail cím szükséges). Kérünk, mindenképp regisztráld magad a EGY IDŐPONTRA. A regisztráció kezdete: szerda 16.00 - a regisztáció vége: csütörtök 8.00

Pénteken sok program lesz, és 390 diák vesz rajtuk részt. Kérünk, segítőkész hozzáállással segítsd, hogy ez a tanítás nélküli nap jól sikerülhessen.

 

 

PIARINSTA blog
Lezártuk a tanévet

Részletek
Közzétéve: 2019.06.18.

Naptár
Aktuális | Kovetkező események

Design: Unicial Program: Florka