2017. május 23.

Piarista Alumni Közösség - 5

Május 28-án ötödjére találkozunk Budapesten az elmúlt tíz évben érettségizett öregdiákokkal. Reményekkel és lehetőségekkel, jövőre is tekintve.

2017. május 28-án 18 órától szeretettel várunk az elmúlt 10 évben érettségizett öregdiákok havi találkozójának következő alkalmára. Regisztráció és jelentkezés ide kattinva.

Az esemény frissítései és képek az előző találkozókról a facebook eseményben ide kattintva.

Program

18:00 szentmise és agapé
19:00-tól:

  • Piarista nagyvilág - Szilvásy László SchP előadása
  • vagy sportolási lehetőség
  • vagy kötetlen beszélgetés a büfében

Az idén érettségizőket is várják a szervezők. Levél a végzősöknek:

Sziasztok, Végzősök!

A Piarista Alumni Közösség (PAK) nevében szólunk most hozzátok. Tavaly ilyenkor még mi is ott ültünk a budapesti Piarista Gimnázium iskolapadjában, reménykedve, hogy még meg tudjuk tanulni egy hónap alatt azt, amit hat évig halogattunk.
Mégsem az érettségi rémített meg minket legjobban. Attól féltünk igazából, hogy elballagunk, és megszakadnak azok a mindennapi találkozások, amelyek mély barátságokat kovácsoltak. Elmaradnak a közös mókázások, és kilépünk egy megtartó, támogató, biztonságot nyújtó társaságból. Most visszagondolva, nem is voltak olyan alaptalanok ezek a félelmek.
Ha ti is éreztek ehhez hasonlót, akkor köztünk a helyetek!

A Piarista Alumni Közösség minden hónap utolsó vasárnapjára szervez találkozót az elmúlt 10 évben végzett öregdiákoknak a budapesti Piarista Gimnázium épületében.

Hogyan néznek ki ezek a találkozók?

Egy mise után több lehetőség vár ránk. Beszélgetünk egy jót sör és ropi mellett, beülünk egy előadásra, ahol megismerhetjük, hogy miként folyik a piarista munka a világ különböző pontjain, vagy csak focizunk egy nagyot. A májusi találkozónkra nagy szeretettel várunk titeket is, ahol a tiszteletekre rendezett Majális Focikupával tesszük még emlékezetesebbé az alkalmat. Szervezzetek csapatot, és nyerjétek meg az első helyért járó díjat.

Gyertek, hogy már most találkozzatok ezzel a lehetőséggel, találkozzatok egymással, velünk vagy akár régi ismerősökkel. Ha nem most, akkor legközelebb, ha erre jártok vagy itt fogtok majd tanulni.

Bátorítunk titeket, hogy gyertek és találkozzatok:
Krúdy Domonkos és Bognár Áron, 2016-ban végzett öregdiákok

Május 28-án ötödjére találkozunk Budapesten az elmúlt tíz évben érettségizett öregdiákokkal. Reményekkel és lehetőségekkel, jövőre is tekintve.

Aktuális hírek

Események

április
25
csütörtök

Munkaközösségi értekezlet

26
péntek

mérés_8_szm

28
vasárnap

Diákmise 11. évf. (ministrál, olvas: 11.a, agapé: 11.b) - 9.00

29
hétfő

mérés_9_szm

30
kedd

mérés_8_tdk

Minden jog fenntartva © 2024

Design by alphapro.hu

Adatkezelési tájékoztató Impresszum